Партньори

Общ текст за нашите партньори и нашите взаимоотношения с тях. Общ текст за нашите партньори и нашите взаимоотношения с тях. Общ текст за нашите партньори и нашите взаимоотношения с тях. Общ текст за нашите партньори и нашите взаимоотношения с тях. Общ текст за нашите партньори и нашите взаимоотношения с тях. Общ текст за нашите партньори и нашите взаимоотношения с тях. Общ текст за нашите партньори и нашите взаимоотношения с тях. Общ текст за нашите партньори и нашите взаимоотношения с тях. Общ текст за нашите партньори и нашите взаимоотношения с тях. Общ текст за нашите партньори и нашите взаимоотношения с тях. Общ текст за нашите партньори и нашите взаимоотношения с тях. Общ текст за нашите партньори и нашите взаимоотношения с тях.

Automatic Systems:

Automatic Systems е световен лидер в производството на автоматизирани съоръжения за контрол на достъп, предназначени за пешеходци и превозни средства. Компанията има 40 годишен опит в дизайна и производството на системи за контрол на достъп(достъп до сгради и околността и бордови контрол). Компанията инвестира в проучвания и подобрения, защото иновацията е единственият начин за производство на висококачествени продукти съобразени с нуждите на клиента.

    Тяхната ежедневна мисия е да:
  • Проектират нови продукти
  • Подобряват съществуващите продукти
  • Пригодяват съоръженията към специфичи клиентски нужди
  • Откриват нови технологии и изпробват нови материали
...
HID:

HID Global е надежден лидер в областта на доставяне на сигурни решения за милиони клиенти по целия свят и е поела ангажимент за повишаване на клиентския интерес, чрез осигуряване на най-надеждните, модерни и сигурни решения за самоличност на пазара. Признати за добро качество, иновативен дизайн и ръководството в индустрията, HID Global е фокусирана върху създаването на клиентски интерес и предлага избор на различни пазари, които включват физически контрол на достъп; логически контрол на достъп, печат на карти и персонализация, висока степен на защита на самоличност и технологии за идентификация, използвани в промишлеността и логистиката.

...
Nitgen:

NITGEN бързо се превръща в лидер на биометрични приложения на технологичните пазари. NITGEN е развила, и сега предлага, напреднали биометрични решения за удостоверяване, които не биха били възможни без основните технологии за разпознаване на пръстови отпечатъци, които NITGEN има. Качеството на продукти NITGEN е оценено с международни награди и сертификати, присъдени за оригиналната им технология за разпознаване на пръстови отпечатъци. Основните продуктови линии на NITGEN включват хардуерни продукти като домакински ключалки на врати и системи за контрол на достъп, както и различни видове SDK за софтуерни разработчици. Като част от международното движение за стандартизация в биометричната технологична индустрия, NITGEN са разработили SDK, така че да отговаря на международните стандарти на BioAPI, което го прави първи по рода си в Корея.

...
ОМЕГАСОФТ:

ОмегаСофт ООД е основана в началото на 1994 година от квалифицирани софтуерни специалисти с богат опит в поддържането на специфичен за България икономически софтуер. Компанията се специализира в разработката на програмни продукти за управление на персонала и изчисление на доходи от трудови и извънтрудови правоотношения. Към този момент ОмегаСофт ООД работи с над 5000 клиенти в страната. През последните години фирмата взе участие в редица интеграционни проекти с международно участие. В резултат на което се отличава с водещо ноу-хау и технологична експертиза при интегриране на продуктите си с ERP системи като SAP, Microsoft Dynamics NAV и др

...
TRANSPACIFIC CERTIFICATIONS LIMITED:

TCL е международно акредитиран сертифициращ орган , състоящ се от високо квалифицирани специалисти, и помага на организациите да постигат върхови постижения и конкурентоспособност на световно ниво чрез прилагането на автономно или интегрирани национални и международни стандарти.

... ...